Visserijnieuws

Toont alle 7 resultaten

Een waardevolle bron van informatie over de visserijsector, helemaal in full colour. Het boek bevat alle gegevens van de Nederlandse en Belgische vissersvloot en is daarmee onmisbaar als u actief of betrokken bent in de visserijwereld.

Visserijnieuws brengt net als afgelopen jaar ook voor 2022 een eigen visserijkalender uit. De kalender heeft dit jaar een complete professionele make-over doorgemaakt wat betreft uiterlijk en opmaak. Om aan de wens van onze abonnees te voldoen hebben we nu op de achterpagina’s van de maanden een aantal mooie posters geplaatst.

Naast de activiteiten op zee, vinden er ook op financieel gebied belangrijke ontwikkelingen plaats in de visserijsector. In deze Visserijnieuws special geven we dit deel van de sector extra aandacht. In deze editie besteden we aandacht aan o.a. de zalmsector, keurmerken en financiële dienstverleners.

De Hollandse Nieuwe is er weer! En dat betekent dat het hoog tijd is voor een special over de Pelagische visserij. Ook deze tak van de visserij kent vele veranderingen, trends en ontwikkelingen in een wereld die continu in beweging is. Lees de laatste ontwikkelingen in deze Visserijnieuws Special en blijft op de hoogte.

Visserijnieuws brengt net als afgelopen jaar ook voor 2023 een eigen visserijkalender uit. De uitgave is mede mogelijk gemaakt door de medewerking van bedrijven uit de sector, waarvoor dank.

Voor het eerst in drie jaar stonden de Europese vishandelaren en verwerkers weer op de Seafood Expo Global in Barcelona. In deze Visserijnieuws Special nemen we je mee naar de beursvloer en laten we je de nieuwste ontwikkelingen en trends uit de sector zien. Op die manier kan ook de thuisblijver een beetje meegenieten van de beurs!

De laatste inzichten en nieuwtjes op het gebied van scheepsbouw lees je in deze Visserijnieuws Special. In deze editie besteden we extra aandacht aan technologische ontwikkelingen, duurzaamheid en reparatie. Maar, natuurlijk zijn er ook interviews, nieuws van de werven en aandacht voor de praktijk.

7