Klantenservice

Wilt u meer meer weten over onze uitgaven of hebt u een vraag? Neem dan contact op met onze receptie of kom langs op Het Spijk 4 te Urk.

Uitgaven eigen titels

Met een team van specialisten worden er jaarlijks verschillende mooie uitgaven door GBU geproduceerd. Onze tekstschrijvers, verkopers en vormgevers werken succesvol samen aan deze producties, die via deze website besteld kunnen worden.

Neem gerust contact met ons op als u meerdere exemplaren van een uitgave nodig hebt. We maken met plezier een mooie aanbieding voor u. Uiteraard is het ook mogelijk de uitgaven af te halen op ons kantoor aan Het Spijk 4 te Urk.

Alles een adres

GBUSPIKKER en KIEK zijn één adres voor al jouw promotiedoeleinden. GBU richt zich op print- en drukwerk, SPIKKER is expert op het gebied van strategie, online marketing, websites en foto-/videografie. Bij KIEK kunnen onze klanten terecht voor signing, autobelettering, kantoorbeleving en gevelreclame.

Met de specialisten in huis voor creatieve ontwerpen, marketing, drukwerk en signing, kunnen wij een complete dienstverlening aanbieden.

Ons team

Theresia
Receptie
balie@gbu.nl
Bianca
Receptie
balie@gbu.nl
Fokke Jan
Bedrijfsbureau
drukwerk@gbu.nl
Bennie
Bedrijfsbureau
drukwerk@gbu.nl