Over ons

Bij GBU gaan we met de tijd mee. Van oudsher zijn wij een drukkerij, maar met de mogelijkheden van nu, kunnen we zoveel meer dan alleen drukwerk produceren. Print, fotografie, ontwerp, opmaak en tekst zijn onderdelen die wij gebruiken om je bedrijf naar een hoger level te brengen.

Wederzijds vertrouwen tussen ons en onze klanten vinden wij ontzettend belangrijk. GBU printmedia maakt daarom graag kennis met je om je wensen door te nemen, voordat wij vrijblijvend een offerte uitbrengen. Zo kunnen we je verzekeren van het mooiste resultaat!

Uitgaven eigen titels

Met een team van specialisten worden er jaarlijks verschillende mooie uitgaven door GBU geproduceerd. Onze tekstschrijvers, verkopers en vormgevers werken succesvol samen aan deze producties, die via deze website besteld kunnen worden.

Neem gerust contact met ons op als u meerdere exemplaren van een uitgave nodig hebt. We maken met plezier een mooie aanbieding voor u. Uiteraard is het ook mogelijk de uitgaven af te halen op ons kantoor aan Het Spijk 4 te Urk.

Alles een adres

GBUSPIKKER en KIEK zijn één adres voor al jouw promotiedoeleinden. GBU richt zich op print- en drukwerk, SPIKKER is expert op het gebied van strategie, online marketing, websites en foto-/videografie. Bij KIEK kunnen onze klanten terecht voor signing, autobelettering, kantoorbeleving en gevelreclame.

Met de specialisten in huis voor creatieve ontwerpen, marketing, drukwerk en signing, kunnen wij een complete dienstverlening aanbieden.

Ons team

Theresia
Receptie
balie@gbu.nl
Bianca
Receptie
balie@gbu.nl
Fokke Jan
Bedrijfsbureau
drukwerk@gbu.nl
Bennie
Bedrijfsbureau
drukwerk@gbu.nl