Visserijnieuws

Toont alle 4 resultaten

Visserijnieuws brengt net als afgelopen jaar ook voor 2022 een eigen visserijkalender uit. De kalender heeft dit jaar een complete professionele make-over doorgemaakt wat betreft uiterlijk en opmaak. Om aan de wens van onze abonnees te voldoen hebben we nu op de achterpagina’s van de maanden een aantal mooie posters geplaatst.

Naast de activiteiten op zee, vinden er ook op financieel gebied belangrijke ontwikkelingen plaats in de visserijsector. In deze Visserijnieuws special geven we dit deel van de sector extra aandacht. In deze editie besteden we aandacht aan o.a. de zalmsector, keurmerken en financiële dienstverleners.

Een waardevolle bron van informatie over de visserijsector, helemaal in full colour. Het boek bevat alle gegevens van de Nederlandse en Belgische vissersvloot en is daarmee onmisbaar als u actief of betrokken bent in de visserijwereld.

De laatste inzichten en nieuwtjes op het gebied van scheepsbouw lees je in deze Visserijnieuws Special. In deze editie besteden we extra aandacht aan technologische ontwikkelingen, duurzaamheid en reparatie. Maar, natuurlijk zijn er ook interviews, nieuws van de werven en aandacht voor de praktijk.

4